Vállalati

A klímaváltozás hatásainak célravezető megoldásokkal történő ellensúlyozása, a vállalati felelősségvállalás jelentősen előtérbe került az utóbbi években és egyre nagyobb teret nyer mindennapjainkban. A saját elkötelezettségből eredő kibocsátás-mérséklési kezdeményezések hozzájárulnak az országos szinten kitűzött 55%-os csökkentési célokhoz és egyes szektorokban versenyelőnyt is jelenthetnek. A vállalatok számára elérhető pénzügyi források folyamatos változáson mennek keresztül, amin belül egyre nagyobb teret nyernek a kedvezőbb zöld források. Ezek fő célkitűzése a fenntartható gazdaság elérése. Ezzel összhangban, az üzleti életben számos vállalati ügyfél támaszt a vállalattal szemben karbon kibocsátás-csökkentési elvárásokat az üzletkötés alapfeltételeként.

A világ gazdasági működése elengedhetetlenül kibocsátással jár. Cél annak folyamatos csökkentése, és mindeközben tehetünk a nem-elkerülhető károsanyag-emissziót megfelelő módon történő ellensúlyozásáért. Az ERON rendszerén keresztül történő részvétellel a cégek országhatáron belül gondoskodhatnak karbonlábnyomuk mérsékléséről, legyen szó vállalati felelősségvállalásról, vagy egyéb kötelezettségből eredő igazolt CO2 elnyelést biztosító faültetésben való részvételről.

Partnereinkkel közösen, komplex és teljeskörű klímastratégiai tanácsadás keretén belül, magasan képzett szakemberek bevonásával, segítünk az aktuális helyzet és kockázatok felmérésében, illetve az elérhető megoldások feltérképezésében.